• bg version, web site JBK International
  • en version, web site JBK International
This text will be replaced by the flash music player.

ДОБРЕ ДОШЛИ

Джей Би Кей Дизайн e агенция предлагаща цялостно рекламно обслужване. Работата ни се състои в много повече от изработването на „хубави рекламни материали”. Наша основна задача е намирането на ефективни и оригинални решения за вашия бизнес, а също така и изграждането на възможно най-добрия имидж за вашия продукт или компания. Ние ще открием оптималната формула за реализацията на идеите ви, ще придвижим даден продукт или услуга от концепцията- до клиента по най- ефикасния начин. Нашите маркетингови решения и дизайн помагат на клиентите ни да оформят, стартират или позиционират своя бизнес.


С други думи нашата работа води до резултати !


Джей Би Кей Дизаин е основана през 1996г. от екип млади специалисти, като търговска марка на Джей Би Кей Интернешънъл с една главна цел- намирането на оптималните маркетингови и рекламни решения за вашата компания. Наше мото е да бъдем надеждни, точни и оригинални. Ние осигуряваме висококачествени услуги и продукти във всички аспекти. Ние гарантираме за нашата работа.


От основаването си през 1996 до днес, ние от Джей Би Кей Дизайн планираме, разработваме и осъществяваме маркетингови и рекламни кампании, които се отличават с уникален, модерен, ефективен и интелигентен стил. Ние виждаме „цялата картина” с око изострено към детайла и отношението ни личи в абсолютно всеки наш проект. Обадете ни се.


Открийте какво ние от Джей Би Кей Дизайн можем да направим за вас !All rights reserved JBK International 2009